Aaltoja! Valoa ja ääntä Kotkassa -tapahtuma sujui yli odotusten

Ensimmäistä kertaa järjestetty Aaltoja! Valoa ja ääntä Kotkassa -tapahtuma järjestettiin 13. – 16.10.2021. Tapahtuma keräsi neljän päivän aikana tuhansia kävijöitä.

  • Tapahtuman ensimmäinen vuosi ei olisi voinut olla parempi. Tunnelma kaupungilla oli jokaisena iltana iloinen ja tapahtumakävijät tuntuivat olevan tyytyväisiä, kun viimein voi taas vierailla tapahtumissa. Uskon että tämä oli tervetullutta sekä meille kaikille tapahtumaa järjestäville, että tapahtumakävijöille, Kotkan kaupungin tapahtumapäällikkö Tiina Salonen iloitsee.

Tapahtuma sai alkunsa pari vuotta sitten, kun kaupunkiin alettiin aktiivisesti miettiä tapahtumaa hiljaisemmille syys- ja talvikuukausille talvimeripäivien hengessä. Lopulta idea muotoutui valo- ja äänitapahtumaksi ja ajankohdaksi valikoitui lokakuu. Aaltoja!-tapahtuman järjestelyissä toteutettiin Kotkan Meripäiviltä tuttua verkostomaista toimintatapaa ja Aaltoja!-tapahtumaa oli järjestämässä mittava joukko kotkalaisia yhdistyksiä, yrityksiä ja kaupungin yksiköitä. Tapahtuman runsaasta ohjelmasta ja oheisohjelmasta on kiittäminen paikallisia tekijöitä.

  • Saimme mukaan valtavan suuren joukon eri toimijoita, jotka jokainen toivat mukaan valo- ja ääniteemaista ohjelmaa omaan toimintaansa sopivalla tavalla. Näillä toimijoilla oli todella merkittävä rooli siinä, että tapahtumaan saatiin näin paljon hienoa ohjelmaa, Salonen kiittää.

Tapahtumasta saatu positiivinen palaute oli hyvä kannustin jatkamaan tapahtumaa. Aaltoja! Valoa j a ääntä -festivaali järjestetäänkin nyt toista kertaa 19.-22.10.2022!

Lisätiedot:

Tapahtumapäällikkö

Tiina Salonen

tiina.salonen@kotka.fi

0400 608 997