Ohjelmahaku on auki!

Aaltoja! Valoa ja ääntä Kotkassa -kaupunkifestivaalin ohjelmahaku on nyt auki! Tänä vuonna valoa ja ääntä juhlitaan 18.–21.10.2023.

Millaista ohjelmaa festivaalille voi tarjota?

Valoon tai ääneen liittyvä oheisohjelma 
Voit ilmoittaa teemaan, eli valoon ja/tai ääneen liittyvää järjestämääsi oheisohjelmaa, joka tapahtuu esim. ulkona, ravintolassa tai kulttuurikohteessa. Voit tarjota ohjelmaa alla olevalla lomakkeella valitsemalla Tarjoan mukaan oheisohjelmaa.
Nautitaanko ravintolaillallisesta poikkeuksellisesti diskovaloissa tai onko aulatilaan luotu uudenlainen äänimaisema? Järjestättekö ääni- tai valotyöpajaa tai pääseekö tiloissanne seikkailemaan valolabyrinttiin? Vain mielikuvitus on rajana!

Lomakkeelle

Ohjelmaa uudelle Aaltoja! -lavalle
Festivaalilla on ensimmäistä kertaa myös oma ohjelmalava! Aaltoja! -lava sijaitsee teosreitillä ja lavalle etsitään nyt valoon ja/tai ääneen vahvasti liittyviä esityksiä! Voit hakea mukaan festivaalin lavaohjelmaan alla olevalla lomakkeella valitsemalla Tarjoan mukaan esitystä lavalle.
Aaltoja! -lavalla voitaisiin mielikuvituksissamme nähdä esimerkiksi valoelementtejä hyödyntävä sirkus- tai tanssiesityksiä, valoja hyödyntävä elektronisen musiikin DJ tai laulavia valohahmoja?

Lomakkeelle

Jäikö kysyttävää? Yhteystietomme löydät täältä: YHTEYSTIEDOT