Teoshaku on auki!

Aaltoja! Valoa ja ääntä Kotkassa -festivaalin teoshaku vuodelle 2023 on nyt auki

Koko perheen Aaltoja! Valoa ja ääntä Kotkassa-kaupunkifestivaali järjestetään tulevana syksynä kolmatta kertaa. Maksuton koko perheen festivaali rakentuu valo- ja äänireitin ympärille, johon haetaan teoksia viime vuoden tapaan avoimen haun kautta. Haku on avoin kaikille valo- ja äänitaiteilijoille. Tapahtumaan etsitään monipuolisesti erilaisia ulko- tai sisätiloihin soveltuvia valo- ja äänitaideteoksia. Mahdollisia paikkoja teoksille ovat mm. erilaiset rakennusten seinäpinnat, sekä kaupunki-, puisto- ja vesialueet. Teosvalintoja tehdessä kiinnitetään huomiota kestäviin ja energiatehokkaisiin ratkaisuihin. Lopullinen tapahtuman reitti suunnitellaan valittujen teosten pohjalta.

  • Kannustamme kaikkia valo- ja äänitaitelijoita rohkeasti laittamaan meille ehdotuksia tai olemaan yhteydessä vaikkapa hyvinkin alussa olevan idean kanssa, toteaa tapahtumapäällikkö Tiina Salonen.

Lisätiedot ja hakulomake löytyvät Aaltoja!-verkkosivuilta osoitteesta  https://aaltojafestivaali.fi/aaltoja-teoshaku/. Haku alkaa maanantaina 9.1.2023 ja päättyy 19.2.2023. Festivaalin ohjelma ja teosreitti sekä teokset julkaistaan myöhemmin vuoden 2023 aikana.

Artikkelin kuva: Pekka Vainio