Teoshaku syksylle 2024 on auki

Suosittu koko perheen Aaltoja! Valoa ja ääntä Kotkassa -kaupunkifestivaali järjestetään lokakuussa 16.-19.10.2024 neljättä kertaa. Keskeisessä roolissa Aaltoja! -festivaalilla ovat erilaiset valo- ja ääniteokset, jotka muodostavat tapahtuman vuosittain vaihtuvan teosreitin. Kotkansaarella sijaitsevan teosreitin lisäksi mukana on ollut etäkohteita Kotkan keskustan ulkopuolella. Kaikkiaan koko tapahtumassa on ollut 10–20 teosta.

Valo- ja ääniteoksia Aaltoja! -festivaalille haetaan nyt kolmatta kertaa avoimen haun kautta. Haku on avoin kaikille valo- ja äänitaiteilijoille sekä teosten toteuttajille. Tapahtumaan etsitään monipuolisesti erilaisia sekä ulko- että sisätiloihin soveltuvia valo- ja ääniteoksia. Mahdollisia paikkoja teoksille ovat mm. kaupungin puisto- ja vesialueet sekä rakennusten seinäpinnat. Lopullinen tapahtuman reitti suunnitellaan valittujen teosten pohjalta.

Lisätiedot ja hakulomake löytyvät teoshaku-välilehdeltä. Haku alkaa keskiviikkona 10.1.2024 ja päättyy 11.2.2024. Festivaalin ohjelma ja teosreitti sekä teokset julkaistaan myöhemmin vuoden 2024 aikana.

Aaltoja! Valoa ja ääntä Kotkassa

ke – la 16. – 19.10.2024

Tapahtuman järjestäjänä toimii Kotkan kaupungin kulttuuri- ja tapahtumapalvelut yhdessä paikallisten yhdistysten, yritysten ja kulttuuritoimijoiden kanssa.